Een heerlijke snelle maaltijd waar je veel mee kan variëren. Vandaag kiezen we voor een klassieke variant met gehakt.
Bereidingswijze
Snipper het uitje en fruit deze kort in de pan in een scheutje olijfolie. Voeg de gehakt toe en bak dit op een hoog vuur tot deze mooi bruin gekleurd is.
Voeg de tomaten toe en laat het geheel tot een mooie saus indikken. Indien gewenst kan je er zelf naar smaak nog wat kruiden aan toevoegen. Dit recept is lekker met bijvoorbeeld een rode peper als je van pittig eten houd.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zelf warm ik ze altijd in open verpakking op in de magnetron. Voordat ik ze verwarm, maak ik ze eerst een klein beetje nat zodat de wraps niet hard worden.
Voeg als laatste de mais aan de saus toe. Deze hoeft maar kort verwarmd te worden, dus kan je in de tussentijd de sla snijden. Wanneer dit klaar is mag de saus van het vuur af.
Neem een wrap en bestrijk deze met wat crème fraiche. Voeg vervolgens de saus toe en sluit af met wat sla.
Ingrediënten
- 8 Wraps
- 500g Rundergehakt
- 2 Uien
- 125ml Crème Fraiche
- 400g Tomatenblokjes
- 300g Ijsbergsla
- 300g Mais
Receptinformatie
Type gerecht: Hoofdgerecht
Kookduur: 25 minuten
Aantal personen: 4 personen
Moeilijkheid: Eenvoudig